Ciorba de sfecla rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de sfecla rosie

Ingrediente

  • 1 praz,
  • 4 linguri de ulei,
  • 1 pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 gogosar verde,
  • 1 gogosar rosu,
  • 2 cutii rosii (una cuburi,una intregi),
  • 1 kg.cartofi,
  • 1 l bors acru,
  • sare dupa gust,
  • 2 bucati sfecla rosie potrivit de mari.
  • Pentru iubitorii de lactate se poate adauga si cateva linguri de smantana,insa eu il prefer fara smantana,nu doresc sa ii schimb gustul:))

Mod de preparare

Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si gogosarii taiati marunut,se undesc bine si se toarna compozitia intr-o oala in care am pus la fiert cartofii taiati cubulete si sfecla rosie taiata marunt.Se fierb toate legumele,apoi se adauga cutiile de rosii, sare dupa gust,borsul dupa preferinte si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Cam la cinci minute dupa ce se opreste focul se poate adauga si smantana.Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor