Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si gogosarii taiati marunut,se undesc bine si se toarna compozitia intr-o oala in care am pus la fiert cartofii taiati cubulete si sfecla rosie taiata marunt.Se fierb toate legumele,apoi se adauga cutiile de rosii, sare dupa gust,borsul dupa preferinte si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Cam la cinci minute dupa ce se opreste focul se poate adauga si smantana.Sa aveti pofta dragilor!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii