autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de sfecla rosie

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2016

Ingrediente
1 praz,, 4 linguri de ulei,, 1 pastarnac,, 1 morcov,, 1 gogosar verde,, 1 gogosar rosu,, 2 cutii rosii (una cuburi,una intregi),, 1 kg.cartofi,, 1 l bors acru,, sare dupa gust,, 2 bucati sfecla rosie potrivit de mari., Pentru iubitorii de lactate se poate adauga si cateva linguri de smantana,insa eu il prefer fara smantana,nu doresc sa ii schimb gustul:))

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si gogosarii taiati marunut,se undesc bine si se toarna compozitia intr-o oala in care am pus la fiert cartofii taiati cubulete si sfecla rosie taiata marunt.Se fierb toate legumele,apoi se adauga cutiile de rosii, sare dupa gust,borsul dupa preferinte si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Cam la cinci minute dupa ce se opreste focul se poate adauga si smantana.Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert

9 voturi    15 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 praz,
  • 4 linguri de ulei,
  • 1 pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 gogosar verde,
  • 1 gogosar rosu,
  • 2 cutii rosii (una cuburi,una intregi),
  • 1 kg.cartofi,
  • 1 l bors acru,
  • sare dupa gust,
  • 2 bucati sfecla rosie potrivit de mari.
  • Pentru iubitorii de lactate se poate adauga si cateva linguri de smantana,insa eu il prefer fara smantana,nu doresc sa ii schimb gustul:))

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Gyros la cuptor