Ciorba de varza

Se toaca ceapa, se rade fin morcovul.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de varza

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 varza
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură faina
  • 500 ml sana
  • 50 g smantana
  • mărar
  • sare
  • piper
  • 2,5 litri apa

Mod de preparare

Se toaca ceapa, se rade fin morcovul, se călesc în puțin ulei, 2-3 minute. Apoi se adaugă faina desfăcuta în 500 ml apa, se lasă să dea în clocot, si se adaugă restul de apa. Când compoziția începe sa fiarbă, se adaugă varza tăiată subțire, sare și piper după gust și se lasă să fiarbă la foc mic, aprox. 30 min. După aceea, se adaugă mărarul, se acoperă cu un capac și se stinge focul. După 30 min, se amesteca sana cu smantana și se pun în ciorbă. Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta