Ciorba de verdeturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de verdeturi

Ingrediente

  • 3-4 legaturi de loboda
  • 2-3 legaturi untisor
  • 2 legaturi leurda
  • 1 castron de urzici
  • spanac
  • ceapa verde
  • leustean
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • bors
  • 2 cartofi
  • o mana de orez facultativ
  • marar
  • bulion
  • sana sau lapte batut

Mod de preparare

Urzicile se curata si se spala in multe ape pana ce apa ramane curata. Verdeturile se spala si ele si se taie potrivit, nici prea mic ca sa raman ceva din ea. Se pun cartofii cubulete in apa fierbinte si dupa ce au fiert pe jumatate se adauga berdeturile. Cand au fiert legumele adaugam putina pasta de tomate desfacuta in zeama si apoi bors, vegeta si verdeata dupa gust. Se serveste rece cu lapte batut.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi