Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un deget si lungi de 4 cm aprox ,impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba pana legumele s-au facut.
Le scoatem din ciorba, iar morcovul il taiem felii si il punem inapoi in ciorba.
Punem fideaua la fiert in ciorba, radem usturoiul pe razatoarea mica.
Cand fideaua e gata, amestecam intr-un vas mic, galbenusurile cu smantana peste care punem zeama din ciorba cat sa se incalzeasca. Turnam in ciorba si stingem focul, punem frunzele de patrunjel tocate.
Stiu ca ciorba trebuie acrita normal, dar mie asta nu imi place.
Se serveste cu piper, iar pe langa un ardei iute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii