Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un deget si lungi de 4 cm aprox ,impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba pana legumele s-au facut.
Le scoatem din ciorba, iar morcovul il taiem felii si il punem inapoi in ciorba.
Punem fideaua la fiert in ciorba, radem usturoiul pe razatoarea mica.
Cand fideaua e gata, amestecam intr-un vas mic, galbenusurile cu smantana peste care punem zeama din ciorba cat sa se incalzeasca. Turnam in ciorba si stingem focul, punem frunzele de patrunjel tocate.
Stiu ca ciorba trebuie acrita normal, dar mie asta nu imi place.
Se serveste cu piper, iar pe langa un ardei iute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii