autor:

AdeLyna

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Ciorba radauteana

Autor: AdeLyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AdeLyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2015

Ingrediente
2 morcovi, o ceapa, o radacina patrunjel, o bucata de telina, 2 piepturi de pui mari, o mana de fidea, ulei, patrunjel verde tocat, 2 galbenusuri, jumatate de pahar de smantana, 6 catei de usturoi, vegeta de pui/sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un deget si lungi de 4 cm aprox ,impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba pana legumele s-au facut.
Le scoatem din ciorba, iar morcovul il taiem felii si il punem inapoi in ciorba.
Punem fideaua la fiert in ciorba, radem usturoiul pe razatoarea mica.
Cand fideaua e gata, amestecam intr-un vas mic, galbenusurile cu smantana peste care punem zeama din ciorba cat sa se incalzeasca. Turnam in ciorba si stingem focul, punem frunzele de patrunjel tocate.
Stiu ca ciorba trebuie acrita normal, dar mie asta nu imi place.
Se serveste cu piper, iar pe langa un ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

17 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

  • 1 comentariu

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

    Bună, bună!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • o bucata de telina
  • 2 piepturi de pui mari
  • o mana de fidea
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 2 galbenusuri
  • jumatate de pahar de smantana
  • 6 catei de usturoi
  • vegeta de pui/sare

Raporteaza reteta

Retete
de AdeLyna
Chiftelute din dovlecei

Chiftelute din dovlecei

Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Snitele de soia

Snitele de soia

Se pune la fiert apa cu sare, foaia de dafin si ceapa curata si crestata. Cand apa incepe sa fiarba,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bună, bună!

Retete

din Retete de Craciun

Aluat fraged cu untura si cidru Aluat fraged cu untura si cidru

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu aluat oparit Cozonac cu aluat oparit

Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu fulgi de ovăz