autor:

AdeLyna

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Ciorba radauteana

Autor: AdeLyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AdeLyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2015

Ingrediente
2 morcovi, o ceapa, o radacina patrunjel, o bucata de telina, 2 piepturi de pui mari, o mana de fidea, ulei, patrunjel verde tocat, 2 galbenusuri, jumatate de pahar de smantana, 6 catei de usturoi, vegeta de pui/sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un deget si lungi de 4 cm aprox ,impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba pana legumele s-au facut.

Le scoatem din ciorba, iar morcovul il taiem felii si il punem inapoi in ciorba.

Punem fideaua la fiert in ciorba, radem usturoiul pe razatoarea mica.

Cand fideaua e gata, amestecam intr-un vas mic, galbenusurile cu smantana peste care punem zeama din ciorba cat sa se incalzeasca. Turnam in ciorba si stingem focul, punem frunzele de patrunjel tocate.

Stiu ca ciorba trebuie acrita normal, dar mie asta nu imi place.

Se serveste cu piper, iar pe langa un ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata

52 voturi    15 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

343 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

    Bună, bună!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • o bucata de telina
  • 2 piepturi de pui mari
  • o mana de fidea
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 2 galbenusuri
  • jumatate de pahar de smantana
  • 6 catei de usturoi
  • vegeta de pui/sare

Raporteaza reteta

Retete
de AdeLyna
Chiftelute din dovlecei

Chiftelute din dovlecei

Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive
Snitele de soia

Snitele de soia

Se pune la fiert apa cu sare, foaia de dafin si ceapa curata si crestata. Cand apa incepe sa fiarba,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bună, bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tiramisu de legume