autor:

mihaela cecilia

» » Retete de post

CIORBA TIGANEASCA

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
4 cartofi, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, 200g telina, 2 dovlecei mici, 1 cutie rosii in bulion, patrunjel proaspat, sare, vegeta, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. In oala se pun la calit ceapa impreuna cu morcovii si uleiul, bineinteles. Cand sunt morcovii mai moi, se adauga radacina de patrunjel, pastarnacul si telina si se mai lasa aproximativ 3 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se adauga apa atat cat este nevoie pentru a arata mancarea a ciorba. Se mai adauga sarea si 2 lingurite de vegeta si se lasa la fiert pana ce toate legumele sunt fierte. Cu 10 minute inainte de a stinge focul se adauga dovleceii si rosiile in bulion maruntite, iar dupa ce se stinge focul se presara patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA TIGANEASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post
Prajitura de post cu gris si arome orientale

Prajitura de post cu gris si arome orientale

Într-un vas se amestecă bine apa minerală, zahărul și zahărul vanilat, cu mixerul sau

5 voturi    3 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O ciorba super !

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Gustoasa!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Tare buna trebuie sa fie ciorbita asta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O ciorba super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu nuca