Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. In oala se pun la calit ceapa impreuna cu morcovii si uleiul, bineinteles. Cand sunt morcovii mai moi, se adauga radacina de patrunjel, pastarnacul si telina si se mai lasa aproximativ 3 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se adauga apa atat cat este nevoie pentru a arata mancarea a ciorba. Se mai adauga sarea si 2 lingurite de vegeta si se lasa la fiert pana ce toate legumele sunt fierte. Cu 10 minute inainte de a stinge focul se adauga dovleceii si rosiile in bulion maruntite, iar dupa ce se stinge focul se presara patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii