Process tehnologic de preparare: legumele se curata, se spala si se toaca marunt (de preferinta cuburi) si se pun la fiert in apa cu sare si ulei 50 ml .Se adauga cartofii, iar dupa ce acestia s-au fiert se adauga rosiile (care au fost calite putin scazute) si borsul. Se lasa sa fiarba impreuna. Se opreste fierberea si se adauga verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii