1. Se spala bine legumele si se curata, iar apoi se pun la fiert in oala, mai putin rosiile.
2. Se lasa la fiert 30-40 minute, pana se inmoaie, apoi se adauga rosiile date pe razatoare.
3. Se mai fierb 10 minute si se lasa putin sa se raceasca.
4. Se introduce blenderul si se mixeaza totul foarte bine, pana devine o pasta.
5. Se da din nou la foc, se potriveste cu sare si piper, si cu zeama de corcoduse verzi, dupa gust.
6. La final adaugam mararul tocat fin.
Se serveste atat calda cat si rece, la micul dejun sau la pranz, insotita de paine prajita si alte preparate usoare de vara. Eu sincer, o servesc rece, este una din ciorbitele care sunt foarte bune reci.
Pofta buna!

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii