1. Se spala bine legumele si se curata, iar apoi se pun la fiert in oala, mai putin rosiile.
2. Se lasa la fiert 30-40 minute, pana se inmoaie, apoi se adauga rosiile date pe razatoare.
3. Se mai fierb 10 minute si se lasa putin sa se raceasca.
4. Se introduce blenderul si se mixeaza totul foarte bine, pana devine o pasta.
5. Se da din nou la foc, se potriveste cu sare si piper, si cu zeama de corcoduse verzi, dupa gust.
6. La final adaugam mararul tocat fin.
Se serveste atat calda cat si rece, la micul dejun sau la pranz, insotita de paine prajita si alte preparate usoare de vara. Eu sincer, o servesc rece, este una din ciorbitele care sunt foarte bune reci.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii