Ciorbita de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorbita de pui

Ingrediente

  • Aripile si spinarea unui pui
  • un morcov
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • 2 linguri zarzavat proaspat sau de la borcan
  • sare, piper
  • 100 g taitei daca se poate sa fie de casa
  • bors acru(cine doreste)
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Dupa ce dau un clocot la carne, schimb apa. Spumuiesc, adaug legumele.Dupa ce au fiert carnea si legumele, strecor supa, adaug zarzavatul de la borcan si taiteii fierti separat in apa,sare si putin ulei.

Condimentez, acresc cu bors.Servim ciorbita calda, dreasa cu smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise