autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne

Ciorbita de pui

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Ingrediente
Aripile si spinarea unui pui, un morcov, o telina mica, un pastarnac, o ceapa, 2 linguri zarzavat proaspat sau de la borcan, sare, piper, 100 g taitei daca se poate sa fie de casa, bors acru(cine doreste), patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

37 voturi

Mod de preparare

Dupa ce dau un clocot la carne, schimb apa. Spumuiesc, adaug legumele.Dupa ce au fiert carnea si legumele, strecor supa, adaug zarzavatul de la borcan si taiteii fierti separat in apa,sare si putin ulei.
Condimentez, acresc cu bors.Servim ciorbita calda, dreasa cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz. Cat timp fierbe

3 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui ca la tara

Ciorbita de pui ca la tara

Splam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe

11 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madalina Elena , 10 decembrie 2013

    ce latura e asta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    Vreau si eu....

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

    Bine mai arata si cred ca e super !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Foarte buna! Si eu fac des.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      O bunatate!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Un deliciu,felicitari.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      delicioasa!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      foarte buna,mm si cu smintina

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

37 voturi

Ingrediente

  • Aripile si spinarea unui pui
  • un morcov
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • 2 linguri zarzavat proaspat sau de la borcan
  • sare
  • piper
  • 100 g taitei daca se poate sa fie de casa
  • bors acru(cine doreste)
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Vreau si eu....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Prepelite cu smantana