1.Se spala ciresele cu codita cu tot.
2. Se amesteca faina, berea, uleiul si galbenusurile si se bat pana se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru clatite), la care se adauga albusul batut spuma.
3.Se inmoaie ciresele in aluat, lasand coditele afara si se prajesc in grasimea . Se scurg pe un servet absorbant de bucatariesau si se pudreaza cu zahar vanilat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii