Pui ciocolata sa cse topeasca la bain-marie. Speli ciresele,dar nu le scoti nici coditele, nici samburi. Pregatesti un vas cu apa rece in care pui si cuburile de gheata. Treci ciresele prin ciocolata fierbinte si imediat le scufunzi in apa rece. Le scoti pe o planseta si le lasi sa se zvante putin . Apoi le asezi putin pe un platou. Pentru culoare poti pune in mijlocul platoului si pe margine cateva cirese natur!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii