Amesteca faina cu smantina, untul si un praf de sare. Din toate aceste ingrediente framinta un aluat, apoi acopera-l si lasa-l la rece intre 2-4 ore. Din aluat, intinde foi potrivit de groase, Toate dreptunghiurile de dimensiune cirnaciorilor. Pe fiecare dreptunghi, asaza cite un cirnacior si ruleaza usor. Pune rulourile intr-o tava neunsa (doar tapetata cu hirtie de cuptor). Introducem tava la cuptor aproximativ 20-30 minute. Spre final, unge aluatul cu galbenus, dupa care mai lasam sa ia o culoare aurie, apoi le scoatem din cuptor.
Sunt nemaipomenit de bune, pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii