Amesteca faina cu smantina, untul si un praf de sare. Din toate aceste ingrediente framinta un aluat, apoi acopera-l si lasa-l la rece intre 2-4 ore. Din aluat, intinde foi potrivit de groase, Toate dreptunghiurile de dimensiune cirnaciorilor. Pe fiecare dreptunghi, asaza cite un cirnacior si ruleaza usor. Pune rulourile intr-o tava neunsa (doar tapetata cu hirtie de cuptor). Introducem tava la cuptor aproximativ 20-30 minute. Spre final, unge aluatul cu galbenus, dupa care mai lasam sa ia o culoare aurie, apoi le scoatem din cuptor.
Sunt nemaipomenit de bune, pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii