autor:

Giulia

» » Aperitive

Cirnati preparati la aburi

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg carne de vita fara os,200g orez,25g usturoi, unt,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca bine carnea.Orezul se piseaza si se pune la fiert in putina apa clocotita.Se adauga apoi carnea tocata,cu mujdeiul de usturoi strecurat si untul.Se amesteca bine.Pasta obtinuta se infasoara in tifon,in forma de cirnat.Tifonul se leaga la ambele capete si se pune la fiert inabusit,cu putina sare si apa.Se serveste impreuna cu supa rezultata din inabusire. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirnati preparati la aburi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Racitura de porc

Racitura de porc

Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua

23 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan la cuptor

Chiftelute cu susan la cuptor

Feliile de franzela se inmoaie in apa si se storc, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Toba de porc