autor:

Giulia

» » Aperitive

Cirnati preparati la aburi

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg carne de vita fara os,200g orez,25g usturoi, unt,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca bine carnea.Orezul se piseaza si se pune la fiert in putina apa clocotita.Se adauga apoi carnea tocata,cu mujdeiul de usturoi strecurat si untul.Se amesteca bine.Pasta obtinuta se infasoara in tifon,in forma de cirnat.Tifonul se leaga la ambele capete si se pune la fiert inabusit,cu putina sare si apa.Se serveste impreuna cu supa rezultata din inabusire. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirnati preparati la aburi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu curcan (chec de carne)

Aperitiv cu curcan (chec de carne)

Puneti cartofii la fiert, taiati cubulete mici, cam 15 minute. Intre timp puneti la calit in 4 linguri

10 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Platouri deosebite(aperitive gustoase)