autor:

Giulia

» » Aperitive

Cirnati preparati la aburi

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg carne de vita fara os,200g orez,25g usturoi, unt,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca bine carnea.Orezul se piseaza si se pune la fiert in putina apa clocotita.Se adauga apoi carnea tocata,cu mujdeiul de usturoi strecurat si untul.Se amesteca bine.Pasta obtinuta se infasoara in tifon,in forma de cirnat.Tifonul se leaga la ambele capete si se pune la fiert inabusit,cu putina sare si apa.Se serveste impreuna cu supa rezultata din inabusire. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirnati preparati la aburi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Crenvusti in aluat

Crenvusti in aluat

Fierbem crenvustii cateva minute. Intre timp, punem intr-un bol laptele caldut si rasturnam drojdia;

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Punem carnea tocata intr-un castron , amestecam cu ouale , paine inmuiata in apa in prealabil si

22 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT