autor:

Anonim

» » Aperitive

ciulama cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de vinata cu nuca

Rulouri de vinata cu nuca

Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bruschetti

Bruschetti

Se spala se curata de coaja rosiile si se taie cubulete foarte mici , se curata usturoiul si se taie

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Tare gustoasa este...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare gustoasa este...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Clatite sarate cu dovlecel si porumb