Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
rinichi de porc, ulei, unt, faina, morcovi, sare, telina radacina, malai, otet, supa de oase
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Rinichii se fierb in 2 l de apa cu sare, cca 1 ora .Se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi si telina. Faina dizolvata in 300 ml de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit, impreuna cu cantitatea de supa ramasa, amestecand continuu. Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea cca 15-30 min. Untul taiat in bucati mici asaza deasupra, pentru a impiedica formarea crustei. Mamaliga se prepara cu malai ,sare si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Ceapa o tocam marunt.
Carnea o portionam in bucati potrivite,Se poate dezosa pulpa si aripa ,daca
Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi
21 voturi
10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
Foarte buna papica ta !