autor:

Anonim

» » Aperitive

ciulama de pui cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Spalam puiul si il portionam sau, daca avem carne de pui, o spalam bine. Punem carnea la fiert in

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Prăjim puiul tăiat bucățele ușor condimentat în puțin ulei pana se rumenește. Îl

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ciupercile sunt in sos.

  • Fara foto

    simona , 21 decembrie 2008

    Unde sunt ciupercile in reteta si pesmetul si ouale?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Ciupercile sunt in sos.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitiv frantuzesc