autor:

Anonim

» » Aperitive

ciulama din rinichi de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, unt, faina, morcovi, sare, telina radacina, malai, otet, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rinichii se fierb in 2 l de apa cu sare, cca 1 ora .Se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi si telina. Faina dizolvata in 300 ml de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit, impreuna cu cantitatea de supa ramasa, amestecand continuu. Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea cca 15-30 min. Untul taiat in bucati mici asaza deasupra, pentru a impiedica formarea crustei. Mamaliga se prepara cu malai ,sare si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din rinichi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne cu ciuperci

Rulada de carne cu ciuperci

Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu omleta

Rulada de pui cu omleta

Intai pregatim doua omlete. Ceapa verde o curatam, o taiem rondele. Batem spuma doua oua, cu un

5 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata cu paste, ciuperci si rosii