autor:

Anonim

» » Aperitive

ciulama din rinichi de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, unt, faina, morcovi, sare, telina radacina, malai, otet, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rinichii se fierb in 2 l de apa cu sare, cca 1 ora .Se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi si telina. Faina dizolvata in 300 ml de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit, impreuna cu cantitatea de supa ramasa, amestecand continuu. Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea cca 15-30 min. Untul taiat in bucati mici asaza deasupra, pentru a impiedica formarea crustei. Mamaliga se prepara cu malai ,sare si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din rinichi de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui shanghai

Pui shanghai

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper. Facem urmatorul

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati,

13 voturi    10 comentarii
35 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Omleta la cuptor