autor:

Anonim

» » Aperitive

ciulama din rinichi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, unt, faina, morcovi, sare, telina radacina, malai, otet, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rinichii se fierb in 2 l de apa cu sare, cca 1 ora .Se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi si telina. Faina dizolvata in 300 ml de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit, impreuna cu cantitatea de supa ramasa, amestecand continuu. Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea cca 15-30 min. Untul taiat in bucati mici asaza deasupra, pentru a impiedica formarea crustei. Mamaliga se prepara cu malai ,sare si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din rinichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu cartofi, varza sau branza

Placinta cu cartofi, varza sau branza

Faina se amesteca impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta

103 voturi    51 comentarii
2h
Aperitive
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Am tocat legumele și le-am călit în ulei de măsline. Am turnat puțin vin alb pentru aromă și

5 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei