autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Ciuperci Champinion cu cascaval.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
1 1/2 kg de ciuperci Champinion,, 500 gr cascaval ras,, sare, piper si alte condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se rup piciorusele din palarioara. Eu personal le curat pentru orice eventualitate,

nu vreau sa rontai ceva nisip in dinti. Cine doreste poate sa curete niste ceapa si cu piciorusele tocate sa le calim in putin unt. Eu personal le pun la alta mancare pentru ca baietii mei le mananca simlu cu cascaval. Cascavlul ras il pun in palarioare si apoi le pun intr-o tigaie sau vas de yena la cuptor. Peste ele pun o ceasca de vin cu ceva condimente si le las la cuptor circa 60 minute la foc domol. Se pot face in combinatii diferite dar noua ne plac mai mult simple cu cascaval. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.



Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champinion cu cascaval." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt. Peste palariile

11 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
rulada cu spanac

rulada cu spanac

intai se pregateste umplutura,calind ceapa,apoi se adauga spanacul,branza rasa si mararul tocat.se

3 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    O reteta foarte buna pe care o pregatesc destul de des,cu diverse umpluturi ...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    O bunatate...Imi plac foarte mult ciupercile umplute,putem face o multime de combinatii gustoase pentru umplutura...

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      SuperB! Am incercat reteta, cu branza de burduf in loc de cascaval.FELICITARI

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta foarte buna pe care o pregatesc destul de des,cu diverse umpluturi ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Conopida cu maioneza