Se spala bine ciupercile si se lasa la scurs,se taie coditele de la ciuperci si se toaca marunt ceapa, ardeiul si se pun intr-o tigaie la inabusit cu uleiul si apa, sarea , piperul dupa gust. Se amesteca bine, iar apoi se adauga busuiocul uscat si pasta de ardei sau un vf .de boia dulce si se amesteca bine.
Se lasa pana se inmoaie legumele cand sunt moi legumele se piseaza usturoiul si se mai lasa sa fiarba pana scade bine apa, maxim 5 min. Dupa ce s-au inmuiat, se umple palaria ciupercii cu ajutorul unei lingurite si se preseaza bine. Procedati la fel cu toate ciupercile, dupa care puneti-le in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa pana ce se rumenesc frumos, cam 15 minute la foc mic, apoi scoateti tava si se adaugati telemeaua blenduita si amestecata cu un oul si busuiocul. Se mai lasa 5 minute la cuptor.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii