Ciuperci champignon umplute

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci champignon umplute

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champigon
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare,piper
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • 1 lingurita de pasta de ardei sau 1 vf de boia dulce
  • 150 gr cas sau telemea
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 10 ml apa

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile si se lasa la scurs,se taie coditele de la ciuperci si se toaca marunt ceapa, ardeiul si se pun intr-o tigaie la inabusit cu uleiul si apa, sarea , piperul dupa gust. Se amesteca bine, iar apoi se adauga busuiocul uscat si pasta de ardei sau un vf .de boia dulce si se amesteca bine.

Se lasa pana se inmoaie legumele cand sunt moi legumele se piseaza usturoiul si se mai lasa sa fiarba pana scade bine apa, maxim 5 min. Dupa ce s-au inmuiat, se umple palaria ciupercii cu ajutorul unei lingurite si se preseaza bine. Procedati la fel cu toate ciupercile, dupa care puneti-le in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa pana ce se rumenesc frumos, cam 15 minute la foc mic, apoi scoateti tava si se adaugati telemeaua blenduita si amestecata cu un oul si busuiocul. Se mai lasa 5 minute la cuptor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor