Ciuperci champignon umplute

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci champignon umplute

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champigon
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare,piper
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • 1 lingurita de pasta de ardei sau 1 vf de boia dulce
  • 150 gr cas sau telemea
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 10 ml apa

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile si se lasa la scurs,se taie coditele de la ciuperci si se toaca marunt ceapa, ardeiul si se pun intr-o tigaie la inabusit cu uleiul si apa, sarea , piperul dupa gust. Se amesteca bine, iar apoi se adauga busuiocul uscat si pasta de ardei sau un vf .de boia dulce si se amesteca bine.

Se lasa pana se inmoaie legumele cand sunt moi legumele se piseaza usturoiul si se mai lasa sa fiarba pana scade bine apa, maxim 5 min. Dupa ce s-au inmuiat, se umple palaria ciupercii cu ajutorul unei lingurite si se preseaza bine. Procedati la fel cu toate ciupercile, dupa care puneti-le in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa pana ce se rumenesc frumos, cam 15 minute la foc mic, apoi scoateti tava si se adaugati telemeaua blenduita si amestecata cu un oul si busuiocul. Se mai lasa 5 minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Reteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu...

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat
Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise