Ciuperci cu branza de capra

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci 1 kg
  • cepa verde 1 legatura
  • unt 100g
  • branza de capra 200 g
  • sare
  • piper
  • lamaie

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa verde la fel de mic. Intr-o tigaie se pune la incins, se adauga untul si se prajesc piciorusele si ceapa pina se inmoaie. Se adauga sarea si piperul.

Se pun in tava ciupercile si se umplu cu piciorusele si ceapa inmuiata.

Deasupra se aseaza o bucata de braza taita la dimensunea ciupercii.

Se da la cuptor 180 grade 15 min.

Se servesc calde cu sau fara zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor