Ciuperci cu branza de capra

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci 1 kg
  • cepa verde 1 legatura
  • unt 100g
  • branza de capra 200 g
  • sare
  • piper
  • lamaie

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa verde la fel de mic. Intr-o tigaie se pune la incins, se adauga untul si se prajesc piciorusele si ceapa pina se inmoaie. Se adauga sarea si piperul.

Se pun in tava ciupercile si se umplu cu piciorusele si ceapa inmuiata.

Deasupra se aseaza o bucata de braza taita la dimensunea ciupercii.

Se da la cuptor 180 grade 15 min.

Se servesc calde cu sau fara zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise