Se curata ciupercile. Se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa verde la fel de mic. Intr-o tigaie se pune la incins, se adauga untul si se prajesc piciorusele si ceapa pina se inmoaie. Se adauga sarea si piperul.
Se pun in tava ciupercile si se umplu cu piciorusele si ceapa inmuiata.
Deasupra se aseaza o bucata de braza taita la dimensunea ciupercii.
Se da la cuptor 180 grade 15 min.
Se servesc calde cu sau fara zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii