Spalati buchetelele de broccoli si puneti-le la fiert in vasul cu aburi (sau in 500 ml apa cu putina sare). Spalati si taiati feliute subtiri ciupercile si ardeiul gras. Puneti untul intr-o tigaie antiaderenta, caliti intai ardeiul, iar dupa 4-5 minute adaugati ciupercile, usturoiul feliat subtire, putin patrunjel si condimentati.
Dupa ce a fiert broccoli (aproximativ 15 minute), luati vasul de pe aburi (sau scurgeti apa) si puneti deasupra branza topita, ca sa se inmoaie, maslinele, stropiti cu ulei de masline si zeama de lamaie, dupa gust. Lasati ciupercile la calit pana scade zeama, cam 7-8 minute.
Asezati pe un platou broccoli cu branza topita si masline, smantana deasupra, ciupercile calite si decorati cu frunze de patrunjel sau spanac. Serviti in farfurii cate putin din fiecare, dupa preferinta, daca mai doriti, stropiti cu zeama de lamaie, adaugati smantana, dupa gust.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii