Spalati buchetelele de broccoli si puneti-le la fiert in vasul cu aburi (sau in 500 ml apa cu putina sare). Spalati si taiati feliute subtiri ciupercile si ardeiul gras. Puneti untul intr-o tigaie antiaderenta, caliti intai ardeiul, iar dupa 4-5 minute adaugati ciupercile, usturoiul feliat subtire, putin patrunjel si condimentati.
Dupa ce a fiert broccoli (aproximativ 15 minute), luati vasul de pe aburi (sau scurgeti apa) si puneti deasupra branza topita, ca sa se inmoaie, maslinele, stropiti cu ulei de masline si zeama de lamaie, dupa gust. Lasati ciupercile la calit pana scade zeama, cam 7-8 minute.
Asezati pe un platou broccoli cu branza topita si masline, smantana deasupra, ciupercile calite si decorati cu frunze de patrunjel sau spanac. Serviti in farfurii cate putin din fiecare, dupa preferinta, daca mai doriti, stropiti cu zeama de lamaie, adaugati smantana, dupa gust.
Pofta buna.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii