Ingrediente
250-300 g ciuperci champignon, 250-350 g broccoli (2-3 buchetele), 50 g masline negre, 1/2 lamaie, 2-3 linguri smantana, 20 g branza topita, 1 legatura patrunjel verde, optional cateva frunze de spanac, 1 ardei gras rosu/gogosar, , 4-5 catei de usturoi, 2-3 linguri ulei de masline si unt cat o nuca, sare, piper, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
16 voturi
Mod de preparare
Dupa ce a fiert broccoli (aproximativ 15 minute), luati vasul de pe aburi (sau scurgeti apa) si puneti deasupra branza topita, ca sa se inmoaie, maslinele, stropiti cu ulei de masline si zeama de lamaie, dupa gust. Lasati ciupercile la calit pana scade zeama, cam 7-8 minute.
Asezati pe un platou broccoli cu branza topita si masline, smantana deasupra, ciupercile calite si decorati cu frunze de patrunjel sau spanac. Serviti in farfurii cate putin din fiecare, dupa preferinta, daca mai doriti, stropiti cu zeama de lamaie, adaugati smantana, dupa gust.
Pofta buna.
mira (Chef de cuisine) , 23 mai 2010
Ingrediente sanatoase, rezultat foarte gustos.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010
Au fost foarte bune. Multumesc.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
O bunatate.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009
Cred ca a fost un deliciu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009
Mmm ce apetisant este! Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009
Delicios. Felicitari pentru prezentere si pentru reteta!