autor:

Anonim

» » Aperitive

Ciuperci cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ciuperci, vin alb, piper, sare, sos brun, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Separat, ciupercile se inabusa in 5 ml de ulei cu 50 ml de apa si se adauga peste carne, impreuna cu piper, sare si vin, continuand fierberea 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

16 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
platou cald