autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, ciuperci, ceapa,, vin alb, patrunjel verde, piper, sos brun, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu putina apa. Se scot bucatile de carne separat si se paseaza sosul cu ceapa peste acestea.
Ciupercile se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Bucatile de carne si sosul de ceapa pasata se fierb impreuna cu sosul brun la foc moderat, 15-20 de minute apoi se adauga ciupercile, rosiile, sarea,piperul si vinul continuand fierbera inca 10 min. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob dietetic (din ficat de pui)

Drob dietetic (din ficat de pui)

Ficatul il spalam si il curatam de vinisoare si de grasime. Il punem la fiert in apa fierbinte cu

30 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri cu sunca si salata verde

Rulouri cu sunca si salata verde

Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca

13 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati de bere imbracati in aluat