Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu putina apa. Se scot bucatile de carne separat si se paseaza sosul cu ceapa peste acestea.
Ciupercile se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Bucatile de carne si sosul de ceapa pasata se fierb impreuna cu sosul brun la foc moderat, 15-20 de minute apoi se adauga ciupercile, rosiile, sarea,piperul si vinul continuand fierbera inca 10 min. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga si patrunjel.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii