Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
piept de porc, ulei, ciuperci, vin alb, piper, sare, sos brun, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Separat, ciupercile se inabusa in 5 ml de ulei cu 50 ml de apa si se adauga peste carne, impreuna cu piper, sare si vin, continuand fierberea 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,
10 voturi
0 comentarii
1h
Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească.
Călim ceapa în ulei, punem
0 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate