-se scot coditele de la ciuperci,se spala bine palariile, se pun la scurs.
-cascavalul se taie cubulete
-patrunjelul se toaca marunt
-intr-o tava se pune hartie de copt
-se pun ciupercile in tava cu scobitura in sus
-in ciuperci se pune sare,piper,cascaval,putin unt,patrunjel
-se dau la cuptor cam 30 minute
-se servesc calde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii