Se aleg ciuprcile (doar palaria ciupercii), se curata de coaja subtire dupa care se spala cu mare atentie pentru a nu se rupe. Nu necesita uscare. Se unge tava cu unt sau ulei, dupa care se pun ciupercile. Se adauga cascaval ras (numai in palaria ciupercii, nu si pe langa), sare si piper. Se pun la cuptor circa 20 min. la foc potrivit.
Se servesc calde alaturi de un pahar cu bere rece
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii