Ciuperci cu ceapa si patrunjel verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci, 1
  • ceapa, 100 ml ulei, sare, piper, patrunjel verde, pesmet

Mod de preparare

Se

scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se

spala sub un jet de apa. Se toaca marunt ceapa si se

caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele

ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se

potriveste de sare si piper. Cind ciupercile sint

fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Se

adauga apoi patrunjelul si se da vasul deoparte.

Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza

pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se

presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Dupa

ce s-au copt, se scot din cuptor, se umplu cu

compozitia preparata din piciorusele de ciuperci, se

presara cu pesmet, se stropesc din nou cu ulei si se

pun la cuptor pentru gratinat.

Se servesc calde sau

reci, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine

Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine

Iata cum sa prepari un pandispan pufos si delicios, imbogatit cu visine aromate. O reteta simpla si rapida pentru un desert...

Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise