Ciuperci cu ceapa si patrunjel verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci, 1
  • ceapa, 100 ml ulei, sare, piper, patrunjel verde, pesmet

Mod de preparare

Se

scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se

spala sub un jet de apa. Se toaca marunt ceapa si se

caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele

ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se

potriveste de sare si piper. Cind ciupercile sint

fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Se

adauga apoi patrunjelul si se da vasul deoparte.

Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza

pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se

presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Dupa

ce s-au copt, se scot din cuptor, se umplu cu

compozitia preparata din piciorusele de ciuperci, se

presara cu pesmet, se stropesc din nou cu ulei si se

pun la cuptor pentru gratinat.

Se servesc calde sau

reci, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor