Se
scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se
spala sub un jet de apa. Se toaca marunt ceapa si se
caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele
ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se
potriveste de sare si piper. Cind ciupercile sint
fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Se
adauga apoi patrunjelul si se da vasul deoparte.
Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza
pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se
presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Dupa
ce s-au copt, se scot din cuptor, se umplu cu
compozitia preparata din piciorusele de ciuperci, se
presara cu pesmet, se stropesc din nou cu ulei si se
pun la cuptor pentru gratinat.
Se servesc calde sau
reci, dupa gust.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii