Cartofii se spala se sterg cu un prosop de bucatarie sau servetele, se pun in coaja in cuptor, pentru 1 ora. Ceapa se toaca marunt. Cand devine translucida se adaua ciupercile taiate felii subtiri, se lasa la calit 10-15 minute. Cand cartofii s-au copt se taie in doua, iar miezul se scoate si se amesteca cu laptele de soia, se amesteca bine pana se obtine o consistenata cremoasa. Pasta de cartofi se adauga in sosul de ciuperci. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii