Se curata ciupcile de pielita, se taie in bucati nu prea mari. Se taie ceapa pestisori. Intr-un vas cu apa cu sare care clocoteste punem legumele si le lasam sa fiarba cam 10 minute.
Punem ceapa in uleiul infierbantat si o calim putin. Peste ceapa punem ciupercile si usturoiul (taiat maruntel) pe care le calim si adaugam 1 ceasca ( de cafea) mica de apa si lasam sa fiarba cam 20 de minute. Scurgem legumele fierte si le punem peste ciuperci. Adaugam condimente, ardeiul taiat marunt si lasam sa scada. Se serveste calda sau rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii