autor:

valentina ionita

» » Aperitive

CIUPERCI CU MAIONEZA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
Aceasta reteta se poate prepara cu ciuperci conservate ,dar si cu ciuperci proaspete., Pentru aceasta reteta am folosit:, 1 borcan de ciuperci taiate, maioneza dupa gust, marar dupa gust, sare, dupa gust, usturoi pisat dupa gust, , Daca folositi maioneza de post va iesi un aperitiv delicios cu care va veti rasfata in zilele de post.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se clatesc si se taie marunt,dupa care se amesteca cu maioneza ,se adauga mararul tocat marunt,usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper.

Cand folositi ciuperci proaspete,ciupercile se curata ,se spala,se fierb,se scurg ,apoi se taie marunt si se amesteca cu celelalte ingrediente cum am specificat mai sus.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI CU MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de Ciuperci cu maioneza

Salata de Ciuperci cu maioneza

Daca ciupercile sunt din cutie se spala si se lasa un pic in apa rece dupa care se aseaza pe servetele

36 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs. 2. Dupa ce

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2015

    Va multumesc...

  • Fara foto

    Amelia Memedali , 05 decembrie 2014

    Amar c'è mi faci bine io munccac la italiano decantato nu na vedendo accreditate sinan email vedemmo To tomi munca domini qe tu così ca avazut dela qa rinvio nostri si avim facemmo sono ca io amici qe neri noi qa mult te quq mult

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2014

    MULTUMESC NELY...MA BUCUR CA TI-AU PLACUT... LA MULTI ANI!

    • Fara foto

      Nely Si Amar , 07 ianuarie 2014

      foarte bune am incercat si eu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Multumesc...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Mm ce buni sunt.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Foarte bune.Eu le dau prin masina de tocat carne.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta se poate prepara cu ciuperci conservate ,dar si cu ciuperci proaspete.
  • Pentru aceasta reteta am folosit:
  • 1 borcan de ciuperci taiate
  • maioneza dupa gust
  • marar dupa gust
  • sare, dupa gust
  • usturoi pisat dupa gust
  • Daca folositi maioneza de post va iesi un aperitiv delicios cu care va veti rasfata in zilele de post.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.