autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci cu maioneza

Autor: Olicika (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Olicika (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
250g ciuperci conservate, 1 galbenus crud, 1 lingurita de mustar, 1 lingura smintina, sare, 100 ml ulei, 12 lamiie, salata verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile in mai multe ape si se aseaza pe salatiera.
Separat se face o maioneza din galbenusul crud,frecat cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtiaza cu o lingura de smintina. Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos in sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pe o ora. Se orneaza cupe adinci cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile,peste care se pun cite o felie subtire de lamiie,si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Scoatem ciupercile din cutie le scurgem in strecuratoare si le spalam putin cu apa rece,le lasam

10 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Ciuperci cu maioneza

Ciuperci cu maioneza

Ciupercile se scurg de apa si se mixeaza sau se taie marunt.Apoi se face putina maioneza dintr-un

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Un aperitiv gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250g ciuperci conservate
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura smintina
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 12 lamiie
  • salata verde.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de dovlecel