autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci cu maioneza

Autor: Olicika (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Olicika (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
250g ciuperci conservate, 1 galbenus crud, 1 lingurita de mustar, 1 lingura smintina, sare, 100 ml ulei, 12 lamiie, salata verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile in mai multe ape si se aseaza pe salatiera.
Separat se face o maioneza din galbenusul crud,frecat cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtiaza cu o lingura de smintina. Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos in sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pe o ora. Se orneaza cupe adinci cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile,peste care se pun cite o felie subtire de lamiie,si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Scoatem ciupercile din cutie le scurgem in strecuratoare si le spalam putin cu apa rece,le lasam

10 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Ciuperci cu mărar și maioneză

Ciuperci cu mărar și maioneză

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Un aperitiv gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250g ciuperci conservate
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura smintina
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 12 lamiie
  • salata verde.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Conopida cu maioneza