Ciuperci cu maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci conservate (sau 500 de grame ciuperci proaspete),
  • 3 oua,
  • zeama de lamaie,
  • un pahar ulei,
  • un praf de sare,
  • o lingurita pasta de tomate,
  • 3 catei de usturoi.

Mod de preparare

Ciupercile se taie feliute (daca sunt proaspete se fierb 15 min in apa cu putina sare dupa care se taie feliute) si se adauga la maioneza, facuta din 2 galbenusuri fierte si unul crud, cu ulei si zeama de lamaie. Se adauga in maioneza o lingurita pasta de tomate, usturoiul tocat foarte bine si ciupercile.

Amestecul se poate servi si pe andive taiate fideluta cu oua fierte, taiate in jumatati, ornate dupa gustul fiecaruia cu gogosari acri sau masline.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise