Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii, piper, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, 4-5 minute, cu o jumatate lingurita cu sare, la foc mic, pina cind scade apa ce o lasa si devine lucioasa, se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un virf de cutit piper, lasindu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugind putina apa pina ce se moaie. Cind ciupercile sint fierte, sosul scazut numai cit sa le cuprinda si untdelemnul la suprafata, se adauga mararul si se sareaza dupa gust si, facultativ, se pun citeva picaturi de zeama lamiie. Se servesc reci, ca fel intii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI CU MARAR" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm
18 voturi
8 comentarii
1h 40 min
Spalam limba bine cu apa rece, o curatam de eventuale pielite si tendoane(daca sunt). Intr-o oala
1 vot
0 comentarii
3h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate