Ciupercile se spala si se pun la fiert 15 minute in apa cu sare.Le scurgem de apa si le taiem felii.Se incinge o tigaie,se pune la calit ceapa taiat fidelute,se adauga ciupercile,se mai lasa la calit 10 minute,apoi maslinele si patrunjelul.Se condimenteaza dupa gust si se opreste focul.Se servesc atat calde cat si reci.Eu le-am ornat cu cascaval ras, o jumatate de rosie si o crenguta de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii