Se spala si se feliaza marunt ciupercile, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei ceapa, dupa cateva minute adaugati ciupercile si cateva feliute de peperoni, putina verdeata tocata, apoi condimentati. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati la foc mic 5-6 minute pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.
Spargeti ouale intr-un castronel, apoi turnati-le peste ciuperci si amestecati usor. Mai lasati pe foc 2-3 minute pana se incheaga ouale.
Garnisiti cu rosii, patrunjel si peperoni.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii