autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Ciuperci cu oua ochiuri si sos alb la cuptor

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Ingrediente
Ex., 2 ciuperci proaspete, 2 oua de gaina sau de prepelita, sare,, 2 bucatele de unt, , Pentru sosul alb:, 2 linguri de smantana, 3 linguri branza rasa sau sfaramata, 2 linguri cascaval ras, o lingura marar tocat, sare,piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se scot piciorusele, se spala,se sterg bine,se presara sare,piper,cimbru si se aseaza in fiecare ciupercuta cate o bucatica de unt.
Se introduc la cuptor 10-15 minute sa se inmoaie,apoi se scot din cuptor si se sparge cate un ou in fiecare ciupercuta,dupa care se mai condimenteaza,iar de jur imprejur se toarna sosul alb .
Se reintroduc la cuptor pana se incheaga ouale,se leaga sosul si se servesc calde .
Sosul alb se obtine din amestecul,omogenizarea ingredientelor (smantana, branza, cascaval, marar), sare,piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu oua ochiuri si sos alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta Hazlie

Omleta Hazlie

Se spala ardeiul si se taie cubulete, la fel si ceapa se taie foarte mica. Kaiser-ul se taie cubulete

9 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta,

9 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    Multumesc mult...

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    ce bine arata si ce bun e!:)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Imi plac tare.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Va multumesc mult pentru aprecieri si pentru votul de incredere acordat...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Un deliciu, o idee foarte buna.Felicitari draga Valentina si nota 10 cu multe stelute.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Multumesc mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      O bunatate

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Multumesc mult....

    • Fara foto

      RamonaA , 12 februarie 2010

      ai 5 stelute de la mine,cu oua de prepelita,super

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Super reteta! o sa o incerc si eu cat de curand! :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Ex.
  • 2 ciuperci proaspete
  • 2 oua de gaina sau de prepelita
  • sare,
  • 2 bucatele de unt
  • Pentru sosul alb:
  • 2 linguri de smantana
  • 3 linguri branza rasa sau sfaramata
  • 2 linguri cascaval ras
  • o lingura marar tocat
  • sare,piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Salata de vinete