Ciupercile se curata,se scot piciorusele, se spala,se sterg bine,se presara sare,piper,cimbru si se aseaza in fiecare ciupercuta cate o bucatica de unt.
Se introduc la cuptor 10-15 minute sa se inmoaie,apoi se scot din cuptor si se sparge cate un ou in fiecare ciupercuta,dupa care se mai condimenteaza,iar de jur imprejur se toarna sosul alb .
Se reintroduc la cuptor pana se incheaga ouale,se leaga sosul si se servesc calde .
Sosul alb se obtine din amestecul,omogenizarea ingredientelor (smantana, branza, cascaval, marar), sare,piper dupa gust.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii