Se curata ciupercile, se spala bine si se pun la scurs; se curata ceapa, se spala, se taie marunt. Se spala si ardeiul, se taie marunt cu coditele de la ciuperci. Se pun intr-un castron. Se pune marar taiat marunt si piper si chimen. Se spala pieptul de pui, se sterge, se taie marunt, se caleste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun si coditele de ciuperci si ceapa si ardeiul se caleste 10 minute. Apoi, se incinge cuptorul la foc mediu, se umple fiecare ciuperca cu amestecul de pui. Dupa ce ati umplut toate ciupercile, acestea se pun in tava. Se pune o cana de apa cu 2 cuburi condiment de gaina; se pun 2 linguri de pasta de tomate,cimbru dupa gust si piper, chimen si cei 3 catei de usturoi se toaca marunt. Se tine totul la cuptor 25 de minute. Apoi se pune cascaval ras pe razatoarea mica si se mai lasa inca 10 minute. Se orneaza cu patrunjel taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii