Se curata ciupercile, se spala bine si se pun la scurs; se curata ceapa, se spala, se taie marunt. Se spala si ardeiul, se taie marunt cu coditele de la ciuperci. Se pun intr-un castron. Se pune marar taiat marunt si piper si chimen. Se spala pieptul de pui, se sterge, se taie marunt, se caleste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun si coditele de ciuperci si ceapa si ardeiul se caleste 10 minute. Apoi, se incinge cuptorul la foc mediu, se umple fiecare ciuperca cu amestecul de pui. Dupa ce ati umplut toate ciupercile, acestea se pun in tava. Se pune o cana de apa cu 2 cuburi condiment de gaina; se pun 2 linguri de pasta de tomate,cimbru dupa gust si piper, chimen si cei 3 catei de usturoi se toaca marunt. Se tine totul la cuptor 25 de minute. Apoi se pune cascaval ras pe razatoarea mica si se mai lasa inca 10 minute. Se orneaza cu patrunjel taiat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii