autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
ciuperci, smantana, margarina, faina, lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 100 g de margarina. Faina dizolvata in 300 ml de lapte se adauga in margarina topita, se fierb si se amesteca continuu. In sosul format se adauga restul de lapte , ciupercile , smantana, sare si se continua fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Minestrone cu ciuperci si smantana

Minestrone cu ciuperci si smantana

Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se rade; se trag la tigaie pana se inmoaie. Se taie

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita,

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
CREMA DE BRANZA