Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
ciuperci, smantana, margarina, faina, lapte, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile se inabusa in 100 g de margarina. Faina dizolvata in 300 ml de lapte se adauga in margarina topita, se fierb si se amesteca continuu. In sosul format se adauga restul de lapte , ciupercile , smantana, sare si se continua fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le
2 voturi
1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem
8 voturi
5 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate