Curatam ciupercile de coaja, le separam de codite si le spalam bine. Le punem la scurs intr-o strecuratoare de plastic. Cand s-au scurs le taiam in 3-4, iar coditele in 2 si le punem la prajit intr-un vas acoperit. Mestecam din cand in cand, si cand sunt prajite adaugam smantana amestecata cu faina si sarea, dand focul la mic. Mestecam sa nu se prinda de vas si cand a prins consistenta inchidem si adaugam patrunjelul.
Se serveste calda.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii