autor:

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciuperci cu smantana si patrunjel

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
500 gr ciuperci, 300 gr smantana, 2 linguri faina, 50 ml ulei pentru prajit, patrunjel si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile de coaja, le separam de codite si le spalam bine. Le punem la scurs intr-o strecuratoare de plastic. Cand s-au scurs le taiam in 3-4, iar coditele in 2 si le punem la prajit intr-un vas acoperit. Mestecam din cand in cand, si cand sunt prajite adaugam smantana amestecata cu faina si sarea, dand focul la mic. Mestecam sa nu se prinda de vas si cand a prins consistenta inchidem si adaugam patrunjelul.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana si patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Delicioase. Eu adaug si 2 - 3 catei de usturoi cand se calesc ciupercile. Uneori, calesc si o ceapa. Oricum, sunt foarte gustoase chiar si fara smantana.

  • 8 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Delicios..

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Imi plac cu smantana si mamaliga, da, foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Tare imi mai plac ciupercile cu smantana!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      O mancare delicioasa.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Si cu o mamaliguta linga...merge de minune, nu ?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Arata foarte bine ciupercile cu smantana.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 300 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei pentru prajit
  • patrunjel si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

24 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez