Ciuperci cu sos de smântână

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci cu sos de smântână

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 1ceapă potrivită
  • 1smântână
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pătrunjel
  • 1-2pahare apă

Mod de preparare

Toci ceapa mărunt și o pui la călit cu puțin ulei, tai ciupercuțele cubulețe, nici prea mari, nici prea mici, si le adaugi peste ceapă, adaugi 1-2pahare de apă, lași să scadă, iar după ce s-au pătruns bine, adăugăm smântâna, sarea, piperul și usturoiul, la alegere puteti pune condimentele care vă plac, mai lăsăm să fiarbă puțin și cu smântâna, iar la final adăugăm pătrunjel.

Poftă mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise