Ciuperci cu sos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci cu sos

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci proaspete,
  • o ceapa,
  • o lingura sos iute,
  • o lingura pasta de tomate,
  • 4 catei de usturoi pisat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru.

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug ciupercile feliate. Las 10 minute sa se caleasca impreuna, adaug o ceasca de apa, sosul iute, condimentele, las sa fiarba pana scade sosul. Adaug pasta de tomate  si usturoiul, mai las pe flacara 5 minute. Servim in post alaturi de piure de cartofi sau cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor