Curatam ciupercile (au o pielita la exterior pe care eu o curat, pentru orice eventualitate deoarece contin mult praf). Dupa ce le-am curatat, le spalam bine in cateva jeturi de apa. Le punem intr-o tava de yena si in fiecare ciupercuta punem un cubulet de unt si un cubulet de cascaval, adaugam dupa preferinta sare, piper proaspat macinat sau vegeta fara sare sau adaosuri. Cascavalul in combinatie cu untul da o savoare deosebita ciupercutelor.Le bagam la cuptor pentru 20 - 30 de minute dupa care se pot servi ca si o garnitura la peste sau la orice friptura.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii