autor:

dicarmencitta1957

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Ciuperci cu unt si cascaval

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Ingrediente
30 - 40 de ciupercute mai mari,, 300 gr cascaval,, 75 gr unt,, sare, piper proapat macinat, vegeta,, cateva frunzulite de menta.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile (au o pielita la exterior pe care eu o curat, pentru orice eventualitate deoarece contin mult praf). Dupa ce le-am curatat, le spalam bine in cateva jeturi de apa. Le punem intr-o tava de yena si in fiecare ciupercuta punem un cubulet de unt si un cubulet de cascaval, adaugam dupa preferinta sare, piper proaspat macinat sau vegeta fara sare sau adaosuri. Cascavalul in combinatie cu untul da o savoare deosebita ciupercutelor.Le bagam la cuptor pentru 20 - 30 de minute dupa care se pot servi ca si o garnitura la peste sau la orice friptura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu unt si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez

Orez

Am pus intr-o craticioara tot uleiul la incins bine. Am pus orezul si l-am lasat sa forfoteasca pana

1 vot    4 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Cartofi prajiti la cuptor cu  rozmarin

Cartofi prajiti la cuptor cu rozmarin

Se pune o foaie de copt in tava de la cuptor si se aseaza rondelele de cartfi. Asezonati cu sare

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte bune, fac si eu umplute cu branza.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Sunt asa de bune, incat fac ciupericile cu diferite umpluturi. Preferatele mele sunt cele cu ceapa, sunca, verdeturi si branza aspra-de oaie...Mai am si varianta cu ciupercute tocate, prajite in sos de usturoi, cu mozzarela si arome mediteraneene, la care se adauga putina pasta de tomate...sau doar simple, cu branza de brduf si pier!! Sunt delicioase!!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Super bune ciupercutele cu cascaval.Eu am umplut ciupercute cu ficat de pasare , cu carne si orez;sunt delicioase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte bune, fac si eu umplute cu branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Budinca de orez cu legume