autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

ciuperci cu usturoi

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500 g ciuperci, 4 lingurite de ulei de masline, 3 catei de usturoi taiati marunt, sare si piper, zeama de lamaie, 2 linguri de patrunjel proaspat taiat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

se curata ciupercile .se taie in jumatate cele care sunt mari.se pune intr-o tigaie ulei la incalzit la foc potrivit.se prajesc ciupercile timp de 5 minute in tigaie amestecand continuu .se condimenteaza si se mai lasa la foc potrivit inca 2 minute.apoi se adauga zeama de lamaie
patrunjelul si usturoiul.se mai lasa cateva secunde dupa care se ia de pe foc.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
CIUPERCI CU USTUROI

CIUPERCI CU USTUROI

Dupa ce am taiat ciupercile si usturoiul marunt,se pun la calit in putin ulei.Cand aproape sunt gata

5 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Mã bucur sã vã regãsesc, am lipsit un timp de pe Gustos, dar am lucrat putin la bloguletul meu

5 voturi    5 comentarii
10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Vinete Umplute cu Branza de vaci