autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

ciuperci cu usturoi

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500 g ciuperci, 4 lingurite de ulei de masline, 3 catei de usturoi taiati marunt, sare si piper, zeama de lamaie, 2 linguri de patrunjel proaspat taiat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

se curata ciupercile .se taie in jumatate cele care sunt mari.se pune intr-o tigaie ulei la incalzit la foc potrivit.se prajesc ciupercile timp de 5 minute in tigaie amestecand continuu .se condimenteaza si se mai lasa la foc potrivit inca 2 minute.apoi se adauga zeama de lamaie
patrunjelul si usturoiul.se mai lasa cateva secunde dupa care se ia de pe foc.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci proaspete, roșii cherry și usturoi verde. Cu doar 3 ingrediente putem realiza un prânz

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu usturoi si mamaliguta

Ciuperci cu usturoi si mamaliguta

Ciupercile taiate felii sunt calite in putin ulei de masline dupa care se lasa sa mai scada din zeama

38 voturi    9 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt