Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline.
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga putina sare, se amesteca usor pret de cateva minute pana lasa zeama, se pune capac si se fierb in zeama lor pret de 15 minute, se mai amesteca din cand in cand.
Nu se adauga nici macar o picatura de apa, doar in zeama lor. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul facut mujdei, se amesteca, se pune capac si se lasa sa se intrepatrunda gusturile. Se serveste cu mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii