Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se spala ciupecile si se lasa sa se scurga bine de apa. Se aranjaza intr-o tava pt cuptor si se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se topeste untul,se adauga peste ciuperci, dupa care se adauga pezmetul pe toata suprafata. Se da la cuptor pt 15-20 min. Se servesc ca si garnitura la piept de pui la gratar, carne de porc sau orice alt tip de carne; sau pur si simplu. Sper sa va placa! POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii