autor:

Delicios

» » Aperitive

Ciuperci Delicios Food

Autor: Delicios (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Delicios (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
o jumatate de de pahar de ulei de floarea soarelui, O ceapă, 1,000 kg de gălbiori, Un căţel de usturoi, O cană de smântână, O linguriţă de sare, o jumatate delinguriţă de piper negru măcinat, Un ardei gras roşu, O linguriţă de pătrunjel tocat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie galbiorii in bucatele si se oparesc in 3l apa clocotita.Se toaca marunt ceapa,se toaca in feliute usturoiul,iar ardeiul gras se taie cu grija in fasiute
Intr-o cratita incinsa cu ulei se pun la sotat ceapa si ardeii apoi se scot pe o farfurie la cald.Se adauga ciupercile si se soteaza pana s-au inmuiatputin si lasa apa.
Se adauga soteul de ceapa si usturoiul feliute,se condimenteaza pana cand zeama lasata de ciuperci se imputineaza,apoi,adaugati verdeata impreuna cu smantana,luati de pe foc si mestecati cateva clipe.

Acestea fiind spuse,Delicios Food va multumeste pentru preluare reteta si va doreste pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Delicios Food" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • o jumatate de de pahar de ulei de floarea soarelui
  • O ceapă
  • 1,000 kg de gălbiori
  • Un căţel de usturoi
  • O cană de smântână
  • O linguriţă de sare
  • o jumatate delinguriţă de piper negru măcinat
  • Un ardei gras roşu
  • O linguriţă de pătrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv cu brânză și fistic