Se taie galbiorii in bucatele si se oparesc in 3l apa clocotita.Se toaca marunt ceapa,se toaca in feliute usturoiul,iar ardeiul gras se taie cu grija in fasiute
Intr-o cratita incinsa cu ulei se pun la sotat ceapa si ardeii apoi se scot pe o farfurie la cald.Se adauga ciupercile si se soteaza pana s-au inmuiatputin si lasa apa.
Se adauga soteul de ceapa si usturoiul feliute,se condimenteaza pana cand zeama lasata de ciuperci se imputineaza,apoi,adaugati verdeata impreuna cu smantana,luati de pe foc si mestecati cateva clipe.
Acestea fiind spuse,Delicios Food va multumeste pentru preluare reteta si va doreste pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii