autor:

Delicios

» » Aperitive

Ciuperci Delicios Food

Autor: Delicios (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Delicios (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
o jumatate de de pahar de ulei de floarea soarelui, O ceapă, 1,000 kg de gălbiori, Un căţel de usturoi, O cană de smântână, O linguriţă de sare, o jumatate delinguriţă de piper negru măcinat, Un ardei gras roşu, O linguriţă de pătrunjel tocat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie galbiorii in bucatele si se oparesc in 3l apa clocotita.Se toaca marunt ceapa,se toaca in feliute usturoiul,iar ardeiul gras se taie cu grija in fasiute
Intr-o cratita incinsa cu ulei se pun la sotat ceapa si ardeii apoi se scot pe o farfurie la cald.Se adauga ciupercile si se soteaza pana s-au inmuiatputin si lasa apa.
Se adauga soteul de ceapa si usturoiul feliute,se condimenteaza pana cand zeama lasata de ciuperci se imputineaza,apoi,adaugati verdeata impreuna cu smantana,luati de pe foc si mestecati cateva clipe.

Acestea fiind spuse,Delicios Food va multumeste pentru preluare reteta si va doreste pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Delicios Food" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Rulada cu crema de branza

Rulada cu crema de branza

Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel: topim untul la foc mic: adaugam toata faina si

15 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • o jumatate de de pahar de ulei de floarea soarelui
  • O ceapă
  • 1,000 kg de gălbiori
  • Un căţel de usturoi
  • O cană de smântână
  • O linguriţă de sare
  • o jumatate delinguriţă de piper negru măcinat
  • Un ardei gras roşu
  • O linguriţă de pătrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu broccoli si branza albastra