Ciuperci feliate cu mozzarella topita si cimbru

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini mari de ciperci, taiate felii foarte subtiri
  • 2 bucati mozzarellasau scamorza de cite 150 g, taiate cubulete
  • frunze de la un fir de cimbru proaspat
  • sare marina
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se pregateste un platou mare rezistent la caldura, se aseaza pe el ciupercile, intr-un singur strat. Se presera deasupra bucatile de brinza si frunzele de cimbru.Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna ulei de masline si se pune platoul sub gratarul din cuptor.Se lasa sa strea citeva minute , verificind des, pina cind brinza se topeste, devine aurie si formeaza bule. Se serveste cu paine cu coaja crocanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise