Ciupercile se spala bine in mai multe ape,se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita emailata,impreuna cu o ceapa tocata marunt si o ceasca cu ulei.Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic.Cind au inceput sa clocoteasca, se adauga vinul,putina sare si cateva boabe de piper.Cind au scazut bine, se adauga mararul tocat marunt si se ia imediat vasul de pe foc.Se serveste imediat, cu mamaliguta calda. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii